mom2be

En blogg skriven av en blivande mamma på 24 år.

Måste skriva av mig lite nu

Kategori: Allmänt

Vad kan man begära av en kompis egentligen? Ska jag strunta i det här eller inte.
Det finns "kompisar" runt om mig som snackar skit om varandra och nu helt plötsligt så är dom kompisar igen?
 Okej, man behöver inte gå runt och hata varandra och inte snacka överhuvudtaget, men det finns en gräns. Dubbelmoral så det skriker om de. Och den personen som jag trodde var en av mina bästa kompisar skiter i mig och är med dom h*n snackar skit om, undra hur mycket h*n snackar skit om mig nu då? 
Sånt här är de värsta jag vet. Alla "snackar skit", det gör jag också men jag umgås inte med dom personerna som om det var mina bästa kompisar. Om man nu varit kompisar förrut och sen säger "h*n har förändrats o blivit dum i huvet" då tycker inte jag man umgås på ett sätt man gör med en bästa kompis sen. När någon person gör såhär tycker jag inte det är riktig vännskap.

En sak till som kan vara rätt jobbig är att inte veta hur saker och tinga ska utvecklas!!
Gillar inte det här så JÄTTE mycket ^^

Lindalejj ( o hennes min;)) & Nikke på bussen imorse

Why you had to fuck up the night now

Kategori: Allmänt

Jaha nu var ännu en skoldag slut (den första i veckan för mig ^^). Vi hade foto, religion och naturkunskap.
Lika segt som vanligt, men gick på alla lektioner hoppas jag pallar med skolan imorn med, den längsta på hela veckan slutar halv 4. På torsdag ska jag och lindalejj till linköping o jag ska köpa en skinjacka, hoppas jag hittar nån snygg ;) Cubus kanske har nån? Sist för 1 månad sen hade dom en jag ville ha iaf hehe.

Jag och Mikkis gick på stan och jag köpta ett par jeans leggins på Vila (dom på bilden) o en tröja på Gina men ska byta den, den var för kort! Osmart som jag var så prova jag den inte, hade för bråttom till bussen hehe.
Men det var min dag då hehe. Hörs sen 
Xoxo.   

Visa ditt intresse eller förlora mitt

Kategori: Allmänt

Snart ska jag sova, ska ju upp halv 6 imorn! Fy satan va jobbigt. Det blåser rätt hårt där ute, vill ha sol o värme.

Har precis sett klart färjan, diskutera det med Christoffer litegran haha vi gillade inte rock tjejerna eller iaf inte den där stackars killens f-vänn, hon brydde sig inte om honom ju, men är man ett stort fan så kanske det blir så haha vad vet jag lixom?^^ O det där fyllot som hade supit hela natten (15 timmar) va lite rolig med, undra om han skäms nu? om han nu minns att han blev filmad ;)? Jag skulle tycka det var rätt pinsamt tror jag, iaf om man verkligen gjorde bort sig! Men om jag skulle vara med i färjan så skulle jag ju inte va ensam om att vara ett fullo på tv ^^ 
Han i baren diggar jag stenhårt! Verkar vara en glad o rolig prick de där. Inga konstigheter lixom;) Jag och några kompisar ska försöka åka med den där båten nån dag, kanske vid studenten har vi sagt iaf.
O sen när gubben sa "hej mamma, hej pappa" skratta jag lika mycket som alla andra gånger!
Men ska snart sussa så
Xoxo

  

p.s. Måste beställa nytt läshår!!