mom2be

En blogg skriven av en blivande mamma på 24 år.

:)

Kategori: Allmänt

Jag gick en promenad förrut, eller powerwalk var det faktiskt ;). 30 min.
Tummen upp!

Försökte leta upp lite om powerwalk så varsågoda:
"För att få ett tillräckligt högt tempo måste man arbeta intensivt med armarna. Genom att böja armen i 90 graders vinkel och hålla armbågen låst får man rätt ställning för armen. Genom att pendla med armarna från axelleden kan man få upp ett högt tempo. Man börjar i snabb gångtakt och när man blivit uppvärmd kan man öka steglängden och på så sätt få upp farten ännu mer. Genom att försöka öka ut steglängden och farten ännu mer i uppförsbackar kan man få upp pulsen rejält och få en bra konditionseffekt."
Fast nu när jag läst detta så märkte jag att jag inte gjorde rätt (A)
Jag gick för fort i "starten" och sen böjde jag ej armen i 90 grader. Men jag ska gå imorgon också så då får jag göra bättre ifrån mig ;)


Bild google

svar på tal

Kategori: Allmänt

Anonym om !:
Jag hoppas du ser och vet att man ser lite väl mycket på denna bild mellan dina ben, innan du laddade upp den. Och för det andra så hoppas jag inte att du tänker gå ut så där ^^ trash isåfall.

SV: Man kan INTE se något på denna bild, jag vet inte vad det är faktist för denna klänning är inte så kort som den ser ut att vara, så bilden lurar er. Jag vet inte vad det är mellan mina ben :S
O nej jag ska inte gå ut med denna outfit jag ville bara visa. Men jag tycker det är rätt snyggt att ha stay ups på sig till klänning ;)
Kolla bara på Dollyblond :D


Musik: Pitbull-Pearly Gates

Kategori: Musik<3