mom2be

En blogg skriven av en blivande mamma på 24 år.

Graviditeten

Kategori: Allmänt

Ingen i min familj har tex mått så illa eller spytt så mycket som jag gjort, många säger ju att sånt där "går i arv". I början mådde jag skit, jag spydde varje dag och var så himla trött och sliten, på jobbet var det hemskt att vara, mådde illa hela tiden och jag var nog inte alls rolig att jobba med haha. Jag jobbar på en förskola. Men nu har det försvunnit men jag måste fortfarande ta ett kex när jag vaknar så jag får nåt i magen och då mår jag bättre. Mitt hår var kaos i början av graviditeten men även det är bättre nu.
Det är så mycket annat "konstigt" som händer som tex kaffet, mitt älskade kaffe, det kan jag inte dricka längre och grillat tycker jag inte heller om! jag har kunnat få i mig både grillat och kaffe förut haha. Om nätterna drömmar jag så himla mycket och det känns så verkligt och det är så konstiga drömmar. 
Det är så häftigt att vara gravid! Så otroligt att det är en människa i mig, vet inte om jag riktigt fattat det än haha.
 
Igår tittade jag på "en unge i minuten" och när mamman i första avsnittet födde ut sitt barn började jag gråta! Jag ville vara där och föda ut min skatt!

Skutan

Kategori: Allmänt

Igår hade jag och Fabian en mysig dag, först var vi och badade med min mamma och syster sen gick vi ut och åt på reasturang. Älskar att gå ut och äta, det var dessutom längesen vi gjorde det. Riktigt mysigt, jag åt kycklingfile. Men det är ju så tråkigt att man inte får äta för mycket lax när man är på tjocken haha. Jag älskar ju lax! Man får inte heller äta vissa ostar och självklart älskar jag ost.
 
 Såhär såg jag ut igår då :)
 

Vecka 19 idag

Kategori: Allmänt

Jag gick in i vecka 19 idag. Snart är vi halv vägs ;)
Tiden går inte så fort men när man tänker tillbaka så var dom första veckorna i graviditeten så sjukt mycket långsamare än nu. Magen växer så snabbt nu!
Självklart ska katten Brallan vara med ;)
 
Jag har börjat bli väääldigt nyfiken på vad det är för kön på den lille. Tror faktiskt vi ska kolla upp den på nästa ul. Jag tror det är en kille men man vet ju aldrig.