mom2be

En blogg skriven av en blivande mamma på 24 år.

Jag och bebis mår bra

Kategori: Allmänt

Igår var jag inne i linköping på förlossningen för att kolla om dom kunde hitta något fel på mig eller bebben. Men som tur var så såg dom inget, varken på ul eller gynundersökningen. Dom sa att 20-30% av alla som är gravida blöder ibland och att det inte är farligt men att man självklart ska kolla upp det. Troligtvis var det bara ett blodkärl som spruckit.
 
 
Påtal om något annat så vet jag inte vad jag ska göra med mitt jäkla hår.
DET ÄR JU VITT. Vill inte ha såhär ljust.
Men vet ju inte vad jag är sugen på, kanske mörkt rött? eller mörkblond? Får ringa frissan kanske.
 

Blödning i vecka 25

Kategori: Allmänt

I 3 dagar nu har jag blött lite då och då, självklart ringde jag förlossningen första dagen jag upptäckte det! Men dom sa "ring igen om det kommer mera", det kom kanske inte mer blod men det kom dagen efter och jag ringde igen och dom sa samma sak igen. Tyckte det var så dåligt och det kändes som dom inte brydde sig! Dom sa ju att jag skulle ringa om det kom mer, och det gjordet det ju!
MEN idag fick jag ängtligen en tid, fast det var knappt kan jag lova. Tror inte det är något allvarligt fel men man vill ju veta!   

gravida kroppen

Kategori: Allmänt

Ikväll är en såndär kväll när man känner sig tjock och ful! 
Att vara gravid kan vara det underbaraste jag varit med om men allt på min kropp förändras och man känner sig inte som sig själv!
*Magen blir rund som en boll.
*Mina bröst är tunga och stora (trodde jag ville ha större bröst men nu när dom växt vill jag ha tillbaka mina gamla!) Och troligtvis kommer dom aldrig tillbaka igen!
*Mina höfter är bredare 
*ansiktet känns rundare 
Jag vet att jag kommer få tillbaka min mage, jag kommer kämpa som fasen att den kommer ttillbaka iallafall. Men jag måste få klaga lite för det är inte lätt att vara gravid.