mom2be

En blogg skriven av en blivande mamma på 24 år.

Kan jag inte få lite julkänsla och en bebis?

Kategori: Allmänt

*Skitväder ute, blåsigt, regn och mörkt. Vart är snön och julkänslan? Snöade ju igår men försvann lika snabbt som det kom. Jag kan inte fatta att det snart är julafton! 
Dock ska jag väl inte klaga så mycket, jag har så mycket annat att tänka på än julafton så inte så konstigt att jhag inte har någon julkänsla. Snart har vi en bebis här hemma, helt otroligt! :D
 
*Jag är egentligen inte så nervös inför förlossningen, det blir som det blir och svårt att förbereda sig när man inte vet hur det kommer kännas eller hur det kommer gå till. Visst folk säger att man ska träna på andning och förbereda sig på olika sätt, men som sagt när man väl ligger där så har man nog glömt allt man lärt sig haha men man blir ju peppad av barnmorskan och man kommer göra så gått man kan, Fabian kommer troligtvis peppa mig också haha ;)
Jag försöker peppa mig själv att jag kommer klara det perfekt iaf!
 
*Är väldigt trött på att vara gravid nu! Jag letar "förlossningssymtom", fast jag har haft ont i ljumskarna och kännt av ett tryck neråt i några dagar nu, det kommer och går förvisso men det måste ju vara nåt på g iaf?! Vill gärna att han kommer ut nu, han är ju "färdig bakad" lixom haha. 
 
 
Kommentera inlägget här: